Movies

8 New Movies

WrestleMania XL: Saturday

Year: 2024 Runtime: 247 mins

Kung Fu Panda 4

Directed by: Mike Mitchell
Year: 2024 Runtime: 95 mins Rated: PG
Efter att i tre dödsföraktande äventyr ha besegrat skurkar i världsklass med sitt oöverträffade mod och sina galna kampsportsfärdigheter uppmanas Po, drakkrigaren, av ödet att ... ta och lugna ner sig lite. Mer specifikt är han utvald att bli andlig ledare i Fredens dal. Förutom att Po inte vet ett dugg om andligt ledarskap så måste han hitta och träna upp en ny drakkrigare. Detta blir svårt när den mäktiga magikern Kameleonten vill ta Visdomens stav från Po för att kunna få kraften att återkalla alla de mästerskurkar som Po har besegrat och skickat till andevärlden.
Animerat Action

Släpp deckarna loss, det är mord

Directed by: Robert Moore
Year: 1976 Runtime: 94 mins Rated: PG
"Du är härmed inbjuden till middag och mord", står det på en inbjudan som Lionel Twain har skickat till fem världsberömda detektiver. När dessa anländer med varsin gäst meddelar Twain att någon av dem kommer att bli knivmördad vid midnatt.
Komedi Kriminal

Cat People

Directed by: Paul Schrader
Year: 1982 Runtime: 118 mins Rated: R
Nastassia Kinski spelar den unga Irena som upptäcker kraften hos sin undertryckta sexualitet när hon för första gången blir förälskad. Syskonen Irena och Paul tillhör ett utdöende kattmänniskosläkte där man måste para sig inom rasen – om de har sex med vanliga människor förvandlas de till leopardliknande djur och måste döda någon för att återfå mänsklig skepnad. För att rädda rasen gör Paul incestuösa närmanden mot Irena i denna blodiga och erotiskt laddade kultskräckis som både är en variation på varulvstemat och en parabel om sexuell förträngning. Löst baserad på "Rovdjurskvinnan" från 1942.
Fantasy Skräck

Minority Report

Directed by: Steven Spielberg
Year: 2002 Runtime: 145 mins Rated: PG-13
Minority Report utspelar sig i ett futuristiskt samhälle där brottslingar blir arresterade och dömda innan de begått ett brott. Under sex år har Washington D.C. varit befriat från mord tack vare extrem teknologi som identifierar mördarna. När chefen för den brottsförebyggande enheten själv utpekas i ett framtida mord har han bara 36 timmar på sig att upptäcka vem som gillrat fällan eller själv falla offer för det "perfekta" system han varit med om att skapat.
Science Fiction Action

School of Rock

Directed by: Richard Linklater
Year: 2003 Runtime: 109 mins Rated: PG-13
Rockstjärnan Dewey Finn sparkas från sitt band och sitter med ett berg av skulder och depression. Han tar jobbet som lärarvikarie för en fjärdeklass på en stel privatskola där hans attityd får en kraftig effekt på eleverna. Han möter också Yuki, en 9-årig gitarrspelare som skulle kunna hjälpa Dewey att vinna tävlingen "battle of the bands" vilket i sin tur skulle lösa hans finansiella problem och få tillbaka honom i strålkastarljuset.
Komedi Music

Gattaca

Directed by: Andrew Niccol
Year: 1996 Runtime: 106 mins Rated: PG-13
I framtiden kommer våra avkommor att produceras i laboratorier som garanterar A-barn. Vincent är inte ett sådant. Och eftersom han vill bli astronaut byter han identitet med en av de priviligierade och nästlar sig in på rymdföretaget Gattaca.
Thriller Science Fiction

Ladyhawke

Directed by: Richard Donner
Year: 1985 Runtime: 121 mins Rated: PG-13
Berättelsen om en kärlek som aldrig kan fullbordas. Han är en varg på natten, och hon en hök under dagen - dömda att aldrig mötas i mänsklig form, såvida de inte kan upphäva förbannelsen som vilar över dem. Ett spännande actionladdat äventyr.
Adventure Fantasy

TV Shows

9 New TV Shows / 236 New Episodes

The Blacklist

Year: 2013 Runtime: 43 mins Rated: TV-14
10 seasons / 198 episodes
Season 1 · Episodes 01-22
Season 2 · Episodes 01-22
Season 3 · Episodes 01-23
Season 4 · Episodes 01-22
Season 5 · Episodes 01-22
Season 6 · Episodes 08-09
Season 7 · Episodes 01-19
Season 8 · Episodes 01-22 ...plus 2 more seasons!
Raymond "Red" Reddington, en efterlyst brottsling, överlämnar sig frivilligt till FBI i deras högkvarter. Han hävdar att han och underrättelsetjänsten har ett gemensamt intresse: att få fast livsfarliga förbrytare. Reddington har nu ett explosivt förslag - han vill samarbeta med FBI, men insisterar på att endast tala med Elizabeth Keen en ny och oerfaren profilerare.
Kriminal Drama Mystik Thriller Action

Gränsbevakarna Sverige

Year: 2022 Runtime: 39 mins
11 episodes
Season 2 · Episodes 01-09,13-14
Tusentals människor passerar varje dag Sveriges gränser. Vi följer tulltjänstemän, utredare, spanare och hundförare som dagligen säkrar Sveriges gränser, hamnar och flygplatser. Inom tullen arbetar drygt 2 000 personer Vi får en inblick i deras arbete på Arlanda, vid Öresundsbron och ytterligare platser runt om i landet.
Reality

Iwájú

Year: 2024 Runtime: 136 mins Rated: TV-PG
6 episodes
Season 1 · Episodes 01-06
Två vänner i ett framtida Nigeria upptäcker hemligheter och faror gömda i sina olika världar.
Animerat Komedi Action Adventure Drama Familj Science Fiction Sci-Fi & Fantasy Children Mini-Series

Undead Unluck

Year: 2023 Runtime: 24 mins Rated: TV-MA
2 episodes
Season 1 · Episodes 17-18
Andy, en Negator med förmågan "Undead", har länge letat efter någon med förmågan att ge honom en "riktig död". Fuko Izumo bringar olycka för sin omgivning på grund av hennes förmåga "Unluck". De två bestämmer sig för att gå med i Unionen, en organisation vars syfte är att kontrollera och skydda världen från oidentifierade fenomen. De två avslöjar världens mysterier medan de söker den "bästa döden någonsin".
Animerat Komedi Action Adventure Fantasy Science Fiction Sci-Fi & Fantasy Anime

Star Wars: Uslingarna

Year: 2021 Runtime: 30 mins Rated: TV-PG
11 episodes
Season 3 · Episodes 01-09,11-12
Uslingarna måste finna deras väg i en galax som snabbt förändras.
Animerat Action Science Fiction Adventure Drama Fantasy Sci-Fi & Fantasy

Shōgun

Year: 2024 Runtime: 59 mins Rated: TV-MA
1 episode
Season 1 · Episode 7 - A Stick of Time
Överlistad av nya allianser i Osaka tvingas Toranaga göra ett nytt avtal med en sedan länge förlorad familjemedlem.
Drama Adventure Historisk Krig War & Politics Mini-Series Action

Ninja Kamui

Year: 2024 Runtime: 23 mins Rated: TV-MA
1 episode
Season 1 · Episode 9 - Avsnitt 9
Emma and Jason combine their efforts to launch a hacking attack on AUZA, which results in them obtaining top-secret information. Meanwhile, Mike and Higan fend off a squadron of mercenaries sent by AUZA to stop them.
Animerat Action Kriminal Drama Science Fiction Thriller Adventure Anime

Delicious in Dungeon

Year: 2024 Runtime: 26 mins Rated: TV-MA
5 episodes
Season 1 · Episodes 07-08,10-11,15
Underjordiska utmaningar, drakar ... och välsmakande monstergrytor!? En grupp tappra vänner ger sig ner i ett begravt kungarike för att rädda en vän – och laga mat.
Animerat Adventure Komedi Fantasy Anime Sci-Fi & Fantasy Food Action

Blue Exorcist

Year: 2011 Runtime: 24 mins Rated: TV-14
1 episode
Season 3 · Episode 5 - Destiny
Every branch of the Knights of the True Cross is thrown into chaos as Lucifer, the King of Light, declares war. At the same time, Yukio, Rin, and the other Exwires leave for Izumo's hometown in Shimane Prefecture to bring Izumo and Shima back home. Izumo has been kidnapped and confined in the Far East Laboratory, controlled by the Illuminati. As Izumo awakens, she finds Shima wearing an Illuminati uniform. Then, she also meets someone with whom she shares a deep connection.
Animerat Komedi Drama Action Fantasy Skräck Familj Mystik Anime Sci-Fi & Fantasy