Movies

22 New Movies

What Happens Later

Directed by: Meg Ryan
Year: 2023 Runtime: 103 mins Rated: R
Two ex-lovers get snowed in at a regional airport overnight. Indefinitely delayed, Willa, a magical thinker, and Bill, a catastrophic one, find themselves just as attracted to and annoyed by one another as they did decades earlier. But as they unpack the riddle of their mutual past and compare their lives to the dreams they once shared, they begin to wonder if their reunion is mere coincidence, or something more enchanted.
Komedi Romantik

No Hard Feelings

Directed by: Gene Stupnitsky
Year: 2023 Runtime: 103 mins Rated: R
Maddie tror att hon har hittat svaret på sina ekonomiska bekymmer när hon upptäcker en spännande jobbannons. Några rika curlingföräldrar söker efter någon som kan "dejta" deras introverte 19-årige son, Percy, och förbereda honom inför college. Men den besvärlige Percy visar sig vara mer av en utmaning än vad hon hade förväntat sig, och tiden börjar ta slut. Hon har en sommar på sig att lyckas eller förlora allt.
Komedi Romantik

Chief of Station

Directed by: Jesse V. Johnson
Year: 2024 Runtime: 97 mins Rated: Not Rated
After learning that the death of his wife was not an accident, a former CIA Station Chief is forced back into the espionage underworld, teaming up with an adversary to unravel a conspiracy that challenges everything he thought he knew.
Action Thriller

Tommy Boy

Directed by: Peter Segal
Year: 1995 Runtime: 97 mins Rated: PG-13
After his auto-parts tycoon father dies, the overweight, underachieving son teams up with a snide accountant to try and save the family business.
Komedi Adventure

Wayne's World

Directed by: Penelope Spheeris
Year: 1992 Runtime: 94 mins Rated: PG-13
När en slemmig tv-chef erbjuder Wayne Campbell och Garth Algar ett fett kontrakt för att sända sin tv-show på hans kanal tror de knappt att det är sant ("No Way." "WAY!"). Men de upptäcker snart att vägen från gamla källarlokaler till framgång och de stora pengarna är rätt krokig och fylld av faror, frestelser och vilda partyn. Kommer Wayne att vinna rockgudinnan Cassandras hjärta? Kommer Garth att få till det med sin drömtjej i doughnut-butiken?
Komedi Music

Rebel Moon – Part Two: The Scargiver

Directed by: Zack Snyder
Year: 2024 Runtime: 123 mins Rated: PG-13
Relationer testas, hjältar föds och nya legender tar form när rebellerna förbereder sig för striden mot Modervärldens brutala styrkor.
Action Adventure

The Ministry of Ungentlemanly Warfare

Directed by: Guy Ritchie
Year: 2024 Runtime: 120 mins Rated: R
Billed as a true story about a secret British World War II organization; the Special Operations Executive. Founded by Winston Churchill, their irregular warfare against the Germans helped to change the course of the war, and gave birth to modern black operations.
Drama Krig

Porco Rosso

Directed by: Hayao Miyazaki
Year: 1992 Runtime: 93 mins Rated: PG
Mästerpiloten Porco Rosso har genom en förbannelse förvandlats till en gris. När han utmanas av den hetlevrade amerikanen Curtis måste han, med hjälp av den unge Fio, få sitt något slitna plan tillbaka i dugligt skick. Samtidigt försöker Porco Rosso vinna tillbaka sin älskades hjärta.
Komedi Adventure

Ghostbusters: Frozen Empire

Directed by: Gil Kenan
Year: 2024 Runtime: 116 mins Rated: PG-13
Familjen Spengler återvänder till platsen där allt började - den ikoniska brandstationen i New York. De slår sig samman med det ursprungliga Ghostbustersgänget, som har skapat ett topphemligt forskningslabb som tar infångandet av spöken till nästa nivå. När upptäckten av en gammal artefakt frigör en ond kraft, måste de gamla och de nya spökjägarna samarbeta för att skydda sitt hem och rädda världen från en andra istid.
Fantasy Adventure

Kikis Expressbud

Directed by: Hayao Miyazaki
Year: 1989 Runtime: 103 mins Rated: G
När fullmånen står som högst och den unga häxan Kiki fyller 13 år är det traditionsenligt dags för häxpraktik. För att bli en fullfjädrad häxa måste hon tillbringa ett år i en främmande stad och tillsammans med sin bästa vän, den kvicktänkte katten Jiji slår hon sig ned i en stor stad vid havet. Kiki har ännu inte funnit sin speciella häxförmåga men bestämmer sig för att starta en budfirma – för flyga kan hon! Men att anpassa sig till en ny omgivning är inte alltid det lättaste och för att utvecklas som häxa räcker det inte med att kunna flyga…
Fantasy Familj

Arthur the King

Directed by: Simon Cellan Jones
Year: 2024 Runtime: 107 mins Rated: PG-13
Historien om hunden som slog följe med det svenska multisportlaget under VM i Ecuador och fick följa med en av deltagarna, Mikael Lindnord, hem till Sverige.
Adventure Drama

Godzilla Minus One

Directed by: Takashi Yamazaki
Year: 2023 Runtime: 124 mins Rated: PG-13
I Japan efter andra världskriget dyker en ny fasa upp: Godzilla. Kommer det förkrossade folket att kunna ta upp kampen ... eller ens överleva?
Action Adventure

Skrot Hopp & Kärlek

Year: 2024 Runtime: 98 mins
En galet rolig Rockabilly-Buskis! Handlingen utspelar sig någonstans i de halländska skogarna. Där ligger en gammal bilverkstad, som drivs av en lätt dysfunktionell familj bestående av den tuffa Rut Berglund (Annika Andersson) och hennes hopplösa son (Mikael Riesebeck) som hellre drömmer om att få spela musik och se världen än att driva en verkstad med sin mamma. Där bor även den ständigt rökande och alltid småpilska mormodern (Jeanette Capocci) som, när hon inte hackar på sin dotter, stöter på varje karl som sätter sin fot på gården. Jojje Jönsson då? Han är såklart också med, som den olycksdrabbade skattmasen som kommer till skroten för att en gång för alla reda upp skatteproblemen. Det går sådär! Skrot, hopp och kärlek, kan vara det bästa på mycket länge i genren buskis.
Komedi

Cash Out

Directed by: Randall Emmett
Year: 2024 Runtime: 90 mins Rated: R
Mason är på väg att genomföra sitt livs stöt när hans älskarinna och den viktigaste medlemmen i hans gäng, Decker, avslöjar att hon är en Interpol-agent under täckmantel. Trots ett brustet hjärta lyckas Mason undkomma rättvisan och drar sig tillbaka från det kriminella livet tills hans yngre bror Shawn vågar sig på ett bankrån helt på egen hand. Mason har inget annat val än att rycka in och rädda Shawn, medan Interpol kallar in Decker...
Action Kriminal

Mannen från västern

Directed by: Anthony Mann
Year: 1958 Runtime: 99 mins Rated: Not Rated
En man är på väg ut till en stad i väst för att anlita en lärarinna, men på vägen dit rånas tåget och han faller av. Tillsammans med en hasardspelare och en barflicka tvingas han söka skydd hos ett gäng banditer som han brukade umgås med.
Action Västern

Sniper: The White Raven

Directed by: Marian Bushan
Year: 2022 Runtime: 111 mins Rated: R
Mykola är en idealistisk matte och fysiklärare för elever på högstadiet. Tillsammans med sin älskade fru Nastya lever han enkelt och teknikfritt i en gammal husvagn på landet i den östra delen av Ukraina. De väntar barn. När Ryssland invaderar 2014 slår dock tragedin till. Likt sjuka rovdjur nosar de ryska trupperna upp parets isolerade boställe. Innan de ger sig av är Nastya död och den lilla idyllen bränd till grunden. Mykola överlever men är svårt medtagen. Tragedin driver honom till att ta värvning med en tanke i huvudet. Att bygga om sig själv till en stridsmaskin och hämnas på de som tog allt från honom.
Krig Drama

Perfect Blue

Directed by: Satoshi Kon, Kou Matsuo
Year: 1998 Runtime: 81 mins Rated: R
Mima leaves the idol group CHAM, in order to pursue her dream as an actress. Mima climbs up the rocky road to success by performing as rape victims and posing nude for magazines, but is haunted by her reflections of the past.
Animerat Thriller

Twister

Directed by: Jan de Bont
Year: 1996 Runtime: 112 mins Rated: PG-13
Tornadoexperten Jo Harding och hennes team förbereder sig på att placera ett mätinstrument i en tornados centrum. En handling som är förenad med dödsföraktande livsfara främst för att en tornado är omöjlig att förutse. Till sin hjälp får hon f d maken Bill. Men de är inte ensamma. Ett konkurrerande team är dem hela tiden i hälarna. Då slår naturens krafter obevekligt till. Deras väg korsas av en tornado vars dödsbringande krafter inte stoppar för något. The chase is on!
Action Adventure

Sleeping Dogs

Directed by: Adam Cooper
Year: 2024 Runtime: 111 mins Rated: R
Efter att ha genomgått en banbrytande Alzheimersbehandling, återupptar den före detta morddetektiven Roy Freeman ett decennium gammalt fall som involverar det brutala mordet på en högskoleprofessor. Roy kämpar för att få tillbaka sitt minne och söker hjälp av sin tidigare partner. När de möter en magnetisk och mystisk kvinna utvecklas fallet helt annorlunda än första gången. Roy avslöjar ett komplicerat nät av motsägelser och hemligheter, och tvingas till sist möta en fruktansvärd verklighet.
Kriminal Mystik

Ett Hjarta Ar Alltid Rott

Year: 2024 Runtime: 101 mins

Monkey Man

Directed by: Dev Patel
Year: 2024 Runtime: 121 mins Rated: R
Kid är en anonym ung man som jobbar på en underjordisk fight club där han natt efter natt, i gorillamask, blir slagen blodig av mer populära slagskämpar. Efter år av undertryckt ilska upptäcker Kid ett sätt att infiltrera stadens korrupta elit. När hans barndomstrauma kokar över, släpper hans mystiskt ärrade händer lös en explosiv vedergällning för att en gång för alla göra upp med männen som har tagit allt ifrån honom.
Action Thriller

Dagissnuten

Directed by: Ivan Reitman
Year: 1989 Runtime: 111 mins Rated: PG-13
Den tuffa polisen John Kimble får mer än han räknade med när han går undercover som en förskolelärare för att kunna sätta dit en brutal knarkkung medan han samtidigt skyddar mannens unge son. Ställd mot en grupp vilda småbarn vars upptåg hela tiden prövar hans tålamod, har kanske Kimble mött sin överman ... på fler sätt än ett.
Komedi Kriminal

TV Shows

10 New TV Shows / 104 New Episodes

Young Sheldon

Year: 2017 Runtime: 22 mins Rated: TV-PG
10 episodes
Season 7 · Episodes 02,06-14
Den här serien är en föregångare till Big Bang Theory och följer den unge Sheldon Cooper medan han går i high school och försöker passa in i världen runt sig medan hans nära och kära försöker handskas med hans unika intellektuella förmågor.
Komedi Familj

Star Wars the Bad Batch

10 episodes
Season 3 · Episodes 01-09,11

Re Monster

7 episodes
Season 1 · Episodes 01-07

Ninja Kamui

Year: 2024 Runtime: 23 mins Rated: TV-MA
1 episode
Season 1 · Episode 13 - Avsnitt 13
Animerat Action Kriminal Drama Science Fiction Thriller Adventure Anime

Mushoku Tensei Jobless Reincarnation

15 episodes
Season 2 · Episodes 03-09,11-18

Dungeon Meshi

1 episode
Season 1 · Episode 7 - Avsnitt 7

Delicious in Dungeon

Year: 2024 Runtime: 26 mins Rated: TV-MA
3 episodes
Season 1 · Episodes 18-20
Underjordiska utmaningar, drakar ... och välsmakande monstergrytor!? En grupp tappra vänner ger sig ner i ett begravt kungarike för att rädda en vän – och laga mat.
Animerat Adventure Komedi Fantasy Anime Sci-Fi & Fantasy Food Action

Shōgun

Year: 2024 Runtime: 59 mins Rated: TV-MA
3 episodes
Season 1 · Episodes 08-10
Utspelar sig i Japan år 1600. Lord Yoshii Toranaga kämpar för sitt liv när hans fiender i Regentrådet förenas mot honom, och ett mystiskt europeiskt fartyg hittas förtöjt i en närliggande fiskeby.
Drama Adventure Historisk Krig War & Politics Mini-Series Action

Knasiga Lopp

Year: 2017 Runtime: 11 mins Rated: TV-G
40 episodes
Season 1 · Episodes 01-40
När motorerna startar, kommer de rungande skratten att smitta av sig från den här animerade komediserien - för era favoritrejsare är tillbaka, självklart tillsammans med sina knasiga bilar!
Animerat Komedi Familj Fantasy Sport Children

Gränsbevakarna Sverige

Year: 2022 Runtime: 39 mins
14 episodes
Season 1 · Episodes 01-14
Tusentals människor passerar varje dag Sveriges gränser. Vi följer tulltjänstemän, utredare, spanare och hundförare som dagligen säkrar Sveriges gränser, hamnar och flygplatser. Inom tullen arbetar drygt 2 000 personer Vi får en inblick i deras arbete på Arlanda, vid Öresundsbron och ytterligare platser runt om i landet.
Reality