Movies

6 New Movies

The Fall Guy

Directed by: David Leitch
Year: 2024 Runtime: 127 mins Rated: PG-13
Colt Seavers är en ärrad stuntman som efter att ha lämnat branschen ett år tidigare för att fokusera på både sin fysiska och sin mentala hälsa dras tillbaka till stuntjobbet när stjärnan i en studiofilm med megabudget - regisserad av Colts ex, Jody Moreno - försvinner. Medan filmens hänsynslösa producent manövrerar för att hålla stjärnan Tom Ryders försvinnande hemligt för studion och medierna, utför Colt filmens mest fantastiska stunt samtidigt som han med begränsad framgång försöker charma sig till att få Jody att ta honom till nåder igen. Men när mysteriet kring den försvunne stjärnan fördjupas, upptäcker Colt att han befinner sig mitt i en ondskefull, kriminell komplott som är mycket farligare för honom än vad något stunt någonsin har varit.
Action Drama

Ghostbusters - Spökligan

Directed by: Ivan Reitman
Year: 1984 Runtime: 1 mins Rated: PG
De tre märkliga forskarna dr Venkman, dr Stantz och dr Spengler blir en dag plötsligt utan jobb när universitetet bestämmer sig för att skära ner på den parapsykologiska avdelningen där de studerar övernaturliga fenomen. De bestämmer sig då för att starta eget och bildar firman Ghostbusters som hjälper folk att fånga in spöken, gengångare, poltergeists och andra underliga varelser. En dag upptäcker de att den vackra Dana Barrets kylskåp är dörren till den andliga världen och det är dags för den stora uppgörelsen.
Fantasy Action

Boy Kills World

Directed by: Moritz Mohr
Year: 2024 Runtime: 110 mins Rated: R
På ett brutalt sätt blir Boy av med både hörseln och talförmågan som barn när hans familj mördas och han flyr in i djungeln. Där tränas Boy av en mystisk shaman och blir en livsfarlig mördarmaskin som beger sig ut för en blodig hämnd i en korrupt postapokalyptisk dynasti.
Action Thriller

Godzilla Minus One

Directed by: Takashi Yamazaki
Year: 2023 Runtime: 124 mins Rated: PG-13
I Japan efter andra världskriget dyker en ny fasa upp: Godzilla. Kommer det förkrossade folket att kunna ta upp kampen ... eller ens överleva?
Action Adventure

The Boondock Saints II: All Saints Day

Directed by: Troy Duffy
Year: 2009 Runtime: 138 mins Rated: R
Den efterlängtade uppföljaren till kultförklarade Boondock Saints. Efter första filmen har båda bröderna McManus och deras far flyttat tillbaka till Irland där de lever ett tillbakadraget liv. De får dock veta att en präst hittas mördad i en kyrka i deras gamla kvarter i USA. Kroppen är arrangerad så att man ska tro att det är dem (the Saints) som utfört dådet. Detta för bröderna tillbaka till staterna där de får hjälp av en ny sidekick som kallas för Romeo. Samtidigt är en ny FBI-agent dem på spåren och frågan är nu - kommer hon hjälpa dem likt hennes föregångare (spelad av Willem Dafoe), eller blir hon deras fall?
Action Thriller

The Boondock Saints

Directed by: Troy Duffy
Year: 1999 Runtime: 108 mins Rated: R
Det är morgonmässa i en kyrka i Boston och prästen uttalar sin välsignelse över församlingen. Samtidigt går de irländska tvillingbröderna Connor och Murphy MacManus nerför altargången och kysser sin frälsares fötter. Senare samma eftermiddag festar de med polarna på den lokala puben. Men plötsligt händer något som bryter den goda stämningen. Något mycket våldsamt... Nästa morgon blir den excentriske FBI-agenten Paul Smecker tillkallad för att utforska ett groteskt mord på två ryska gangsters.Hans tillvägagångssätt är minst sagt annorlunda. Väl på brottsplatsen sätter Smecker på sig sina hörlurar och vrider upp den klassiska operan på högsta volym. Han kastar ett par hastiga blickar på bevismaterialen, delar ut några order och sätter igång utredningen.
Action Thriller

TV Shows

4 New TV Shows / 458 New Episodes

Star Wars: Klonkrigen

Year: 2008 Runtime: 25 mins Rated: se/6+
7 seasons / 130 episodes
Season 1 · Episodes 01-22
Season 2 · Episodes 01-18,20-22
Season 3 · Episodes 01-22
Season 4 · Episodes 01-22
Season 5 · Episodes 01-10,12-17,19-20
Season 6 · Episodes 01-13
Season 7 · Episodes 01-12
Star Wars: The Clone Wars är en animerade serie i Star Wars franchisen. Serien utspelar sig mellan filmerna, Episode II: Attack of the Clones och innan Episode III: Revenge of the Sith. Anakin, Obi-Wan, Padme, Yoda, Palpatine, General Grievous är alla tillbaka i denna nya serie. Inledningen till serien är en långfilm som hade premiär den 15 aug 2008 på biografer i USA.
Action Adventure Animerat Drama Fantasy Science Fiction Sci-Fi & Fantasy

SvampBob Fyrkant

Year: 1999 Runtime: 11 mins Rated: se/7
11 seasons / 230 episodes
Season 1 · Episodes 01-20
Season 2 · Episodes 01-04,06-20
Season 3 · Episodes 01-20
Season 4 · Episodes 01-06,08-20
Season 5 · Episodes 01-19
Season 6 · Episodes 01-24
Season 7 · Episodes 01-23
Season 8 · Episodes 01-23 ...plus 3 more seasons!
Långt nere i havet i undervattensbyn Bikini Botten bor en fyrkantig, gul tvättsvamp som heter SvampBob Fyrkant. SvampBob bor i en ananas tillsammans med sin snigel Gary. Han älskar sitt jobb på Krånglige Krabban där han är en mästare på att steka krabburgare. På något underligt sätt får SvampBob ofta problem när han minst anar det. När han inte går sin granne Bläckvard på nerverna hamnar han i konstiga situationer tillsammans med sin bäste kompis Patrik Stjärna som för övrigt är en sjöstjärna. Vi kan också hitta honom tillsammans med sin äventyrslystna ekorr-kompis Sandy Kind.
Animerat Komedi Familj Fantasy Sci-Fi & Fantasy Children

Va' cool, Scooby Doo

Year: 2015 Runtime: 23 mins Rated: se/7
2 seasons / 46 episodes
Season 1 · Episodes 01-26
Season 2 · Episodes 01-20
Shaggy står upp mot en spöklik baseball spelare.
Komedi Animerat Familj Mystik Adventure Suspense

Scooby Doo! Mysteriegänget

Year: 2010 Runtime: 22 mins Rated: se/Btl
2 seasons / 52 episodes
Season 1 · Episodes 01-26
Season 2 · Episodes 01-26
Scooby-Doo och gänget löser mysterier i den spöklika turiststaden Kristallviken eller Crystal Cove. Men de stöter på motstånd från lokalbefolkningen som är fast beslutna att göra vad som krävs för att hålla deras sanna agenda hemlig.
Mystik Animerat Komedi Adventure Familj Kriminal Fantasy Skräck Drama Children